Ønsker du en fargerik snacksmeny som aperitif – eller bare å supplere sharingmenyen med noen ekstra porsjoner av våre digge dipper? Da er denne menyen perfekt! Her får du de mest klassiske dippene fra det syriske, libanesiske og palestinske kjøkken, en fresh fattoush-salat og pitabrød til å varme opp.
Serveringsbestikk følger ikke med.
Bordkort medfølger ikke, kun et ark som viser hva rettene inneholder samt allergener.
Komponer din egen meny, slik at den passer perfekt til akkurat ditt arrangement eller selskap!
Disse små rettene passer til cirka 5-6 personer avhengig av hvor mange forskjellige retter dere bestiller.
Vi anbefaler at du velger 7-8 ulike retter hvis du ønsker en full middag.
Serveringsbestikk følger ikke med. Bordkort medfølger ikke, kun et ark som viser hva rettene inneholder samt allergener.
Kikert- og sesampuré med sitron, hvitløk og olivenolje
Kikert- og sesampuré med rødbeter, sitron, hvitløk og olivenolje
Yoghurtdip med bladpersille, krydder og olivenolje
Paprikadip fra Aleppo laget av grillet spisspaprika, løk, valnøtter, tomat, søt chili og granateplesirup
Grillet auberginedip med tahini, sitron, granateple og olivenolje
Stekte småpoteter med spicy, libanesisk tomatsaus
Kyllingbryst fra Stange Gård marinert i Taouk style med yoghurt, sitron, olivenolje og krydder
Lam og biff marinert i kofta-krydder, servert i en spicy tomatsaus
Mama's store, deilige pitabrød!