Ønsker du en fargerik snacksmeny som aperitif – eller bare å supplere sharingmenyen med noen ekstra porsjoner av våre digge dipper? Da er denne menyen perfekt! Her får du de mest klassiske dippene fra det syriske, libanesiske og palestinske kjøkken, en fresh fattoush-salat og pitabrød til å varme opp.
Serveringsbestikk følger ikke med.
Bordkort medfølger ikke, kun et ark som viser hva rettene inneholder samt allergener.
Kikert- og sesampuré med sitron, hvitløk og olivenolje
Kikert- og sesampuré med rødbeter, sitron, hvitløk og olivenolje
Paprikadip fra Aleppo laget av grillet spisspaprika, løk, valnøtter, tomat, søt chili og granateplesirup
Yoghurtdip med bladpersille, krydder og olivenolje
Grillet auberginedip med tahini, sitron, granateple og olivenolje
Kyllingbryst fra Stange Gård marinert i Taouk style med yoghurt, sitron, olivenolje og krydder
Lam og biff marinert i kofta-krydder, servert i en spicy tomatsaus
Stekte småpoteter med spicy, libanesisk tomatsaus
Mama's deilige pitabrød!